Loppemarked i Forum

Loppemarked i Forum i weekenden 12. - 13. oktober. Lørdag kl. 10 - 17 og søndag kl. 10 - 16. Vi deltager som sædvanligt med en stor stand med masser af lækre varer og står klar til en god handel.

Loppemarked i Forum

Loppemarked i Forum i weekenden 12. – 13. oktober. Lørdag kl. 10 – 17 og søndag kl. 10 – 16. Vi deltager som sædvanligt med en stor stand med masser af lækre varer og står klar til en god handel.

Loppemarked i Bella Centret

Loppemarked i Bella Centret i weekend 17. - 18. november. Lørdag kl. 10 - 17 og Søndag kl. 10 - 16. Vi er på det sædvanlige sted i hallen og vi har mange “nye” gamle varer vi har gemt til dette marked.

Loppemarked i Bella centret

Loppemarked i Bella Centret i weekenden 17. – 18. november. Lørdag kl. 10 – 17 og Søndag kl. 10 – 16. Vi er på det sædvanlige sted i hallen og vi har mange “nye” gamle varer vi har gemt til dette marked.

Julehygge i Hammer

Julehyggedag i Hammer søndag den 9. december kl. 10 - 16. Som sædvanligt sætter vi et stort telt op i gården, der bliver opvarmet, og lige som forretningen bliver der pyntet op med masser af gammelt julepynt, ligesom butikken er fyldt med gaveideer. Derudover forkæler vi vores kunder med æbleskiver og gløgg, kaffe, the eller varm cacao efter ønske.

Julehygge i Hammer

Julehyggedag i Hammer søndag den 9. december kl. 10 – 16. Som sædvanligt sætter vi et stort telt op i gården, der bliver opvarmet, og lige som forretningen bliver der pyntet op med masser af gammelt julepynt, ligesom butikken er fyldt med gaveideer. Derudover forkæler vi vores kunder med æbleskiver og gløgg, kaffe, the eller varm cacao efter ønske.